a bit shorter hair..

               



Hejhej! Förlåt min uppdatering har haft mycket att hålla på med, Igår for jag och klippte mig till page.. haha skoja men jag fick iaf lite kortare hår. Idag är det valborg ska inte göra något speciellt tror jag. Nu sitter jag är med en chokladkaka. Nu ska jag forsätt att se på TV.



finally strawberries!


                               Jordgubbar så gott...    



Hejhej! Sitter här med färska goda jordgubbar. Efter skolan for jag och handlade.
Imorgon kl:11 far jag till Wilma kommer blir riktigt nice! 6+5+6+8+2+3+4+5+4 osv.. Orkar inte matteprov på fredag fast talen jag skrev upp hör inte till provet. Nu måste jag hämta fler jordgubbar.

Tog en snabb tur till stan.


                          
                            nu är gitarrkursen slut..



Hejhej! Idag när jag kom hem åt jag middag sen så for jag ner på stan, hittade lite kläder till avslutnigen. nu måste jag börja öva till provet på fredag känner mej ganska säker på allt men man vet aldrig..
På torsdafg har vi studiedag och då kommer jag var med
www.wilmisberglund.blogg.se . Nu blir det en macka sen plugg!

wonderful people



                         


Hej! Har haft en underbar helg! Igår såg vi på 3filmer alla var jätte bra vi åt mycket godis och tog ganska mycket kort. Idag ska jag inte göra någoting blir bara en hemmadag. Solen skiner och det är ganska varmt kanske går ut och tar några bilder. Melicia och JUlanda.. Ni är underbara!

housecleaning





                           



Hej! Jag har nyss gjort bort min storstädning det känns väldigt skönt! Ikväll kommer Julanda och Melicia sova hos mig vi kommer nog ha en bra kväll! Tack för alla kommentarer jag får jag blir jätte glad och statisken bara stiger tack! Nu ska jag ta en bulle och sätta mej framför TV, Ha en bra dag!



my password has not worked


En väldigt fin bikini som kan passa perfekt till sommaren
                     


Hejhej! Som ni ser i rubriken så har mitt lösenord inte fungerat det är därför jag inte har skrivit på nästan 1vecka. Idag på skolan har vi haft en vanliga dag fast väldigt mycket prat som berodde på mig. Sen blir det läxa och sen så far jag och handlar. Nu får ni ha en underbar kväll så kanske vi hörs sedan.

homework...



               



Hejhej! Har nyss kommit hem från kvantum med underbara Melicia, vi köpte en krämbulle. Idag på skolan hade vi en rolig dag fast ganska jobbiga ämnen. Imorgon blir det fredag och roliga ämnen. När jag var i stockholm så köpte jag en tröja från Gina tricot ni kan få en bild senare. NU ska  jag göra dom jobbiga läxorna...










At last spring!




       



Äntligen är det vår! Idag skinner solen och det är faktiskt ganska varmt! Snart ska jag ssätta mig och äta middag sen får jag se vad jag ska göra. Varje dag är jag jätte sugen på mjukglass jag och Melicia har köppt mjukglass två gånger den har veckan det är hur got som helst! Nu ska jag äta,



Mer?



                                       



Hej alla sötnosar! Snart ska jag iväg på hockey igen sen blir nog ut och äta någonstans. Idag har jag fått ännu mer kläder har hittat massor med kläder som jag vill ha. Det blev ingen ikea idag kanske blir imorgon. Min statestik sjunger hur mycket som helst det vore kul om ni kommenterade mer. Nu ska jag på hockey!



                                                  HA EN BRA HELG!


Hotel Prince Philip



                        
                                                   Min frisyr haha! (suddig bild)


Hejsan alla sötnosar! Sitter här vid datorn på Hotel prince philip ska snart äta. Idag gick jag på stan igen, idag köpte jag en väska och en tröja och imorgon ska jag på stan igen. Idag gick vi också i gamla stan det var ganska mysigt, fick några fina mobil-bilder på slottet men min kamera på mobilen är inte bra. nu väntar maten på mej har det bra!





 

Stockholm



                                        



Tjena sötnosar! Kom nyss hem från en härlig shoppingrunda jag hittade en bikini och lite smått och gått, Jag vet inte hur varmt det är här men när man är utomhus svettas men hur mycket som helst. Snart ska jag nog på hockey sen ska jag nog bara vara hemma, fick tyvärr inte ihop några pengar men jag klarar mej ändå! Nu får ni ha en bra kväll!




'

                          


LÄNGTAR!!



                                                    

Förlåt för min uppdatering men jag for till www.coolsoffan.blogg.se igår sen sovde jag över, vi hade en underbar kväll som vanligt, vi såg film åt glass och hade det mysigt Imorse när vi vaknade tog vi en liten promenad till en kiosk och köpte godis. Nu är jag iallafall hemma och har har nyss packat klart allt inför stockholm hinner nog inte  skriva något imorgon. Jag har för lite pengar jag vill ha mer pengar!!!  Nu ska jag ta en dusch för jag och Sophia gjorde någon hårinpackning ( vi gjorde en egen) med avocado,majonäs och olivolja och vi kletade in det i håret så mitt hår blev väldigt smutsigt efetr det! Nu blev det är långt inlägg men hoppas ni får en bra kväll!


                                                      PUSS♥





Snuva

Sitter här med en väldigt jobbig snuva. Ikväll ska jag inte göra något så jag kommer nog att uppdatera mer idag! Min statistik är inte bra och kommentarer får jag nästan aldrig så nu kan ni väll passa på och kommentera mycket  snälla! Nu ska jag ta en kopp te sen blir det väl duschen.






                                             


                                               

Lasagne

Sitter här och äter lite godis som blev kvar från igår. Idag har jag inte gjort någonting har bara suttit hemma och tittat på TV. Snart ska jag äta  middag vi ska äta Lasagne. Ikväll ska jag väll bara vara hemma och njuta av påsklovet har tyvärr blivit väldigt förkyld, På torsdag tar vi flyget till stockholm och är där tills på söndag men kanske kommer uppdatera där.






                               

Storsjöhallen

Nu måste ni verkligen klaga på mig, min uppdatering har varit hur dålig som helst! Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Men i förrgår var och Sophia på bio vi såg Farsan den var faktiskt väldigt bra, sen sov hon över hos mig och vi hade en superkväll! Igår var jag bara hemma och idag var vi i holmsund på Storsjöhallen och bada det var underbart! Nu ska jag äta mycket godis och ha en super kväll! Jag får önska er en glad påsk!



                                                         GLAD PÅSK!



                         


RSS 2.0