Sjuk?

Idag är det söndag och helgen är slut. Min uppdatering har verkligen inte varit bra! I fredags var jag på 2gether vi var i hamptjärnstugan vi grillade och åkte bob och hade riktigt mysigt! Igår for jag och Melicia och åkte slalom i början av tredje åket fick jag jätte ont i magen så jag gick in i stugan och jag mådde verkligen inte bra så jag for hem när jag kom hem sov jag i kanske 3 och en halv timme sen kollade jag på TV och jag gick och la mig väldigt tidigt och idag mådde jag mycket bättre, Jag hade migrän så jag mår mycket bättre nu! Nu ska jag äta frukost sen kanske jag far på hockey.



                      
  
    Nu måste vinter bort!


Våffeldagen

Idag är det Våffeldagen så jag håller på att göra våfflor. När jag kom hem tog jag lite fika sen satte jag mig framför TV. Snälla kommentera mer det är mycket roligare att blogga då! När man kolla ut genom fönstret snöar det hur mycket som helst och det betyder att sommar kommer komma om väldigt länge..




        


Läxor

Ja nu sitter jag med mina läxar och det är väldigt jobbigt! Imorgon är det torsdag och då är det snart helg! idag efter skolan for jag till en kompis så det var därför jag inte uppdaterade! Ihelgen ska jag kasnke på Melicias friidrotts tävling kom gärna det är på Nolia. Nu måste jag forsätta med läxorna!





                                        

Nya skor

Ja Nu är skla som gäller! Idag var en ganska bra skoldag vi har haft roliga ämne idag förutom engelskan. I helgen fick jag nya skor vart ganska glad för dom kanske kommer några bilder på dom sen. I kväll ska jag på gitarrkurs och Meilcia ska kanske hänga med så jag hoppas det, Nu ska jag göra läxan!






                                               
                                                  Kan inte snön bara försvinna?


Sundsvall

Sitter här på hotellet har ganska nyss ätit lasagne. Idag har jag mest suttit i bilen och varit på hockey. Imorgon ska jag på IKEA så jag hoppas att jag hittar något bra/fint! Tyvärr så kunde jag inte ta med mej min cdator så jag har inga bilder så ni får några gammla bilder.




                                                   
                                                    Har varit otroligt fint väder idag!

2filmer

Förlåt att jag inte har uppdaterat något idag men när jag vaknade for jag ocg handlade jag fick med mej två par skor och jag hyrde 2filmer. Nu har jag nyss ätit och jag och Melicia har sett en film som heter Allt för min syster och den var väldigt bra! Nu ska jag äta godis!

                 


                                                
                                                       Haha en bild å Julanda och Mej
                                       

Sämst uppdatering.... Och det kommer det forsätta att vara det.

Jag vet att jag har haft dålig uppdatering.. Och den kommer att forsätta att vara det för jag ska till sundsvall och då kommer jag inte kunna uppdatera, Idag efter skolan for jag och Melicia till stan, Jag köpte några saker! Håller på att ladda kameran sen kanske några bilder kommer! 




                               
                                  I LOVE POPCORN:D

Chokladbollar!

Tänk snart är det helg igen! I helgen ska jag till sundsvall eller jag far på söndag. Idag bakade jag chokladbollar hah jag vet att jag är tjock! Snart ska jag ta några mackor sen så blir det TV som vanligt. Måste ha nya kläder jag vill ha mer vår kläder eller vad man ska säga så jag får hoppas att jag hittar något snyggt!





                                  
                                   Det här är inte mina chokladbollar men dom här var också goda!

Jag suger verkligen!

Jag suger verkligen på gitarr! Idag när jag skulle spela hade jag glömt alltihop! SNart ska jag ta några mackor sen sätter jag mej framför TV. Imorse när jag vaknade såg jag massor av snö fatta? Det kommer ta ett tag innan sommaren kommer ändå! 




                                           

Skola

Ja då var det skola igen! Är verkligen inte taggad på skola nu! På onsdag har vi iallafall prov usch! I helgen kanske Melicias ska sova hos mig. Asså nu får sommar ta och komma jag länktar efter allt bad,sol och alla underbara människor kan inte bli bättre!

                                                                       Hejdå!




                  





Några bilder!

Hejhej! Nu kommer bilder från när jag var med Sophia! Vi hade klädtema eller ja.. Så vi var inte så fina iallafall inte jag! Bilderna är riktigt oseriösa!



                


HAHA!







Bakgrunden är inte den bästa!!


       









Skulle försöka se ut som en kille!




Där fick ni några bilder! Om ni bara ser min gammla header så tryck på F5 men om inget häder så dubbel klicka och sen trycka på uppdatera!

Tack Mikaela!

Hejhej bloggen! Jag vill tacka Mikaela för hon gjorde en as fin header åt mig jag vart iallafall nöjd! Gå in på hennes blogg och kommentera mycket! www.onlymikaelas.blogg.se kommentera! Ska snart ta nåogt att äta sen lägger jag in alla bilder jag och Sophia tog, Asså bilderna i headern är oseriösa så ni vet:]

                                                  Puss o Kram♥


       
Vad tycker ni om nya headern?:]

Haft sjukt roligt!

Hejhej! Sophia for nyss hem, Vi har haft sjukt roligt! (bilder kommer sen) Asså jag länktar sjukt mycket till sommaren varför kan den inte komma nu! Melodifestivalen var as bra igår jag tyckte det var bra att Anna vann, Asså Eric Saade är så sjukt söt åhh!.

                                                           Puss o Kram♥



  
   Sommar kom nu!

You are wonderful Sophia!

Hejhej! Sitter här och lyssnar på musik! KL: 16,15 far jag till Underbara Sophia! JAg tar med mej kameran! Vi ska ha as roligt! Idag har jag bakat haha hade inget att göra så jag gjorde en vanlig Kladdkaka. Min uppdatering kommer kanske inte vara så bra men när jag kommer hem, så kommer bilder!

                                                              Puss o Kram♥



                               

Du gör min vardag till den bästa!

MELICIA ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS!

Du gör min vardag till den bästa! Du är en glad,sprallig tjej som man aldrig blir less på! Ditt leende är så gulligt!
När jag lärde känna dig så visste jag att jag hade fått en kompis för hela livet! Man blir aldrig ledsen när du är i närheten. Jag skriver det här inlägget till Melicia för hon ska veta hur mycket jag gillar hon! Kolla på hennes blogg och kommentera så mycket som det går! www.melicialindstrom.blogg.se 
   Nu kommer några bilder på henne som alla  är inte  seriösa, Men hon är ändå lika fin fast hon inte är seriös!

 

                             

                              

                             
                  
                              

                             
 
                              

                              

                              

                                         FATTAR INTE HUR DU KAN VARA SÅ SNYGG:O


wonderful pictures with Melicia

Hejhej bloggen♥ Idag var det tänkt att jag och Melicia skulle ha en fotodag men så blev det inte utan vi tog några kort sen vart vi less. Vi promenerade til kvmtum soch köpte JÄTTE mycket godis sen tog vi några kort sen gick vi hem. Imorggon ska jag vara med Sophia jag ska också sova över, Det kanske inte blev underbara bilder med Mewlicia men vi hade roligt iaf:]



                                         
                                               Haha mitt ansikte är inte FINT!

LÄGER ÄGER!

Hejsan bloggen♥ Förlåt för sämst uppdatering! Jag har varit på läger och jag kom hem igår, Jag har haft jätte roligt! Första dagen var vi i backen och då fick man och skrana eller slalom jag åkte slalom men jag suger jue på dcet så jag var så klantig att jag gjorde illa mitt knä så jag kunde inte åka nästa dag. Sen var vi på badhuset där hände några saker som jag inte vill ta upp... Men idag var jag med Julanda  www.julandaa.blogg.se i var på stAN SEN VAR VI HOS MIG, nU KOMMER EN BILD!



                                                        
                                                         wEBB BILD! hAHA JULLAN OCH JAG SKRATTAR HUR MYCKET SOM HELST ÅT BILDEN>!

                                             


Now everything is packed

Hejhej bloggen♥ Har nys fått ner allt i väskan. Jag kommer nog inte uppdatera något i morgon jsg har nog ganska stressigt.<Jag kommer komma hem på tisdagkväll. Idag på skolan hade vi roligatimmen det var väldigt roligt vi lekte nåpgra lekar sen hade vi bara rologt. Nu ska jag äta lite chips...

                                                         Puss o Kram♥


            
                                       Pringles

BARA 3 DAGAR KVAR!

Hejhej bloggen♥ KOm hem för ungefär 1timme sen, Jag har övat läxan och lyssnat på musik. Idag på skolan har vi haft roligt till och med so:on var roligt för vi hade svenslka sista kvarten. SNart ska jag äta sen ska jag baka bullar med mion mamma. Asså det är braara 3daggar kvar till lägret i lycksele jag länktar sjukt mycket!

 

                                                 Puss o Kram♥

 

                   
                     Bullar! Dåligt ljus!


Ska bort...

Hejhej bloggen♥ Kom hem förttio minuter sen från gitarrkursen och det gick hur dåligt som helst jag tappade bort mig HELA tiden. Idag på skolan fick jag en kvist i ögat så jag fick någon spray i ögat så jag missade förhöret. Snart ska jag ta något att äta sen blir det Mästarnas mästare.  Ihelgen ska jag bort jag ska faktiskt på lägre så jag kommer ha dålig upptadedring.

                                                              Puss å Kram♥


         
        Har verkligen inte något med inlägget att göra, Hade bara lust!


I LOVE NOA<3

Skridskor

Hejhej bloggen♥ Har ganska nyss gjort klart svenskaläxan vi har förhör imorgon så jag får hoppas att det går bra. Idag på idrotten åkte vi skridskor det var sjukt  roligt fast jag kanske inte är den bäste på att åka. Sen efter skolan for jag och mamma ner på stan jag fick inget, Fast jag skulle egentligen få en ny bikini fast fanns inte i min storlek. Asså ni suger fortafarande på att kommentera så snälla kommentera mer!

                                              Puss o Kram♥

 

       
        HAha en flum bild på mig!


ILOVE YOU NOA♥


RSS 2.0