Nu blir jag faktiskt riktigt sur!

Hejhej bloggen♥ Nu sitter jag fraamför datorn, Ungefär kl: kvart över 2 så for Sophia hem sedan dess har jag haft jätte tråkigt. Snart kommer min mamma hem med pizza kanske inte den nytigaste maten men det är väldigt gott. Asså jag blir faktiskt riktig sur när jag ser att jag inte får några kommentarer jag har inte fått någon kommentar på flera dagar! 

 

                                                             Puss o Kram♥

                       

                  
                       Jag och Sophia gjorde ett collage:]


Godmorgon

Hejhej bloggen♥ Har nyss vaknat eller just och just för 1timme sen, Jag sov längre idag än igår. Nu kommer det komma en bildbomb från den bästa helgen med Sophia! Idag ska vi inte göra så mycket utan vi ska bara ta det lungt.

                                                        BILDBOMB!

                                

                                

                                

                                

                                 

                                   
                                    
                                   
                                 
 



                                      


Alla bilder är inte på samma plats men aja:]
                                 


Kladdig...

Hejhej bloggen♥
Sitter här med en kladdig ansiktsmask, Vi har sett på melodifestivalen ingen var bra eller jo Anna var sådär, Snart ska vi ta det lungt och ta as mycke kort! KOrt inlägg men aja. NU får ni några bilder från kvällen


               
                Jag så här ser jag ut just nu:]
              

              

              

               

               

               
               
                
Så tyckte i om alla biddrag



En natt till:]

Hejhej♥ Sitter med soffan i mitt rum nu:] Idag vaknade vi redan HALV 8? astidigt. Sen for vi ner på stan, Jag hittade några saker ( NI får bilder sen ) Ikväll ska Sophia sova hos mig så det kommer nog komma mycket bilder eller det får i iallafall hoppas.

                                                   Puss o Kram♥

 



             


Med Soffan!

Hejhej bloggen♥ Sitter här med Sophia ( www.coolsoffan.blogg.se ) Vi har tagit lite kort med webben, Aja kort inlägg men ddet får ni tåla:

Puss o Kram♥



Usch!

Hejhej bloggen♥ Sitter här i Melicias rum, Vi garvar åt allt! Idag på skolan har vi haft dom vanliga ämnerna fast jag tycker inte om engelska usch jag hatar verkligen det! Snart ska jag hem sen så tränar jag lite på läxan sen tar jag väl det lungt, tror jag.

                                                 Puss o Kram♥

 

                
                 Haha inte den finaste bilden direkt...


Veckans blogg tävling!

Hejhej bloggen♥ NU är jag med i veckansblogg tävling så snälla alla kan väl rösta på mig! Snälla!:]

RÖsta på www.gladibraxen.blogg.se  kom igen rösta!:]

Bajsigt!

Hejhej bloggen♥ Förra inlägget vart helst bajsigt det var ju inte tänkt att jag skulle ha dom dära bilderna på bullarna, Men blogg.se laggarr ju sönder så det var därför!:] Nu ska jag ta något att äta forsätt att kommentera!:]

                                          Puss o Kram♥

 

        
           Liten bild men aja:]


Pengar

hejhej bloggen♥ Har fått lite mer kommentarer så forsätt så!:] Har nyss kommit hem från Melicia, Vi har jagat varann sen har vi suttit lite vid datorn. Idag på skolan har vi haft sv,ma,idrott,bild och so på so pratatde vi om pengar sjukt tråkigt asså so är verkligen inte min grej... Nu ska jag Bada 

                                                                Puss o Kram♥


 

Asså nu vill jag verkligen..

Hejsan bloggen♥ Kom hem för ca 1timme, Snart ska jag på gitarrkurs så ´ni får hålla tummar för mig. Asså nu verkligen ha kommentarer för ett tag sedan hade jag ganska mycket kommentarer men nu har jag jätte lite snälla kommentera mer! Asså jag har blivit less på min header hah.. Jag blir less väldigt ofta så ska fixa nån som kan fixa en min headrer blir bara as fula!:]

                                                             Puss o Kram♥



xbox eller baka?

Hejhej bloggen♥ sitter här i min storebrors säng och bloggar, Jag ville verkligen baka men jag vílle också köra en tunering på xbox så jag fick välja gissa vad jag valde jo xbox ( inte vanligt för mig) jagg ville verkligen spela idag. Snart ska jag ta något att äta sen sätta mig och kolla på tv.

                                                                          Puss o Kram♥

 

                       


Smakskola

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från skolan. Vi har haft sv,ma idrott och k. På idrotten vi vi ha no på lektionen därför det var för kallt att åka skridskor, Sen på hemkunskapen hade vi samkskola då var man två och två sen skulle man smaka på massa saker sen skulle man gissa om det var light´/Vanlig eller ekologisk detg var roligt:]

                                                           Puss o Kram♥


                    

Jag ber om ursäkt

Hejhej bloggen♥ Jag ber om ursäkt för min uppdatering idag. Jag har varit på hocckey hela dagen. Igår såg jag bara på melodifestivalen. Nu ska jag gå ner och äta kyckling ni får kanske några bilder från igår.

                                                       Puss o Kram♥

 

                     

 

Noa<3


Det blir hockey

Hejhej bloggen♥ Har nyss ätit lunch.Det blev inge linnea idag. Snart ska jag hockey min storebror har någon cup. Idag var jag ner på Stan det var hur kallt som helst! JAg köpte ett par jeansleggings och ett par örhängen. Det känns som det är 40- grader man kan bara inte vara ute!

                                                                Puss o Kram♥


                          
                                 En gammal bild...


Noa<3

Slalom?

Hejhej bloggen♥ Har nyss vaknat och jag tycker det känns som en söndsg. Idag ska jag kanske vara med Linnea, Jag hoppas iallafall det.] jag är aas sugen på att åka slalom är det någon annan som är det`? Nu ska jag äta frukost! Jag har verkligen bildbrist så det kommer mst gammla bilder.

                                                Puss o Kram♥

 

               


Godis<3

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från Melicia. Hos henne åt vi mest godis! Snart ska jag äta middag sen ska jag nog bara tar det lungt. Idag på skolan fick vi spela drama det var faktiskt kul! Aja min blogg suger!

 

                                                               Puss o Kram♥

 

                                  
                                     Vad tkr ni om min blogg bra/dålig?


Men snälla?

Hejhej bloggen♥ Kom hem för ungefär 10min. Idag fyller min pappa år sp jag kommer äta sjukt mycket tårta! Idag på skolan har vi haft dom vanliga ämnen. Snälla kan ni inte kommentera mer min statestik suger hur mycket som helst asså inte roligt att ha en blogg om man  inte får några kommentarer!

                                                                     Puss och Kram♥

 

                            


TÅRTA!

Hejhej bloggen♥ Håller på att baka tårta men den kommer bli klar imorgon. Men snart ska jag läsa min läsläxa sen jag jag se lite på os sen blir sova. Imorogn så kommer det var en ropligt skoldag jag älskar verkligen torsdag! Jag upptaderar imorgoon efter skolan:]

                                                          Puss o Kram♥

 


I ugnen

Hejhej bloggen♥ Just nu är sockerkakan i ugnen så jag passar på att skriva ett snabbt inlägg. Har tyvärr inte hunnit köpa/göra en pressent till pappa men får fixa något. Jag hoppas att ni ger mig mycket ider:] Nu ska jag kolla sokerkakan i ugnen meb hare bäst!

                                                           Puss o Kram♥

 

                    


Förlåt da?

Hejhej bloggen♥ Har nyss ätit middag as gott! Idag på skolan har vi haft det as kul! Fast jag har fåttt  as mycket skäll för jag har pratat så mycket assså på matten så skrattade jag hur mycket som helst jag gjorde bara 5st tal? Sen på so:n hade jag skrattsjukan asså jag kunde bara inte sluta skratta alla sa att jag skulle vara tyst. Nu ska jag baka en tårta tills imorgon för då fyller min pappa år:]

                                                       Puss o Kram♥

 

                       


Det gick hur dåligt som helst!

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från gitarr kursen och det gick hur dåligt som helst jag spelade fel hela tiden! Sitter här och övar läxan. Det känns som mina inlägg är hur tråkiga som helst så det är ju bra om jag får några ider! Nu ska jag se på tv.

                                                   Puss och Kram♥

 

                   


Ide?

hejhej bloggen♥ Nu vill jag ha hur mycket ider som helst! Vad ska jag skriva om så det blir kul att läsa om? Ska jag lägger in mer bilder eller? SKRIVA VAD SOM HELST!





Nationella provet?

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem frånn en underbar dag! Idag hade vi nationellaprovet det var inte dir3ekt svårt vi får hoppas att det gick bra:] Snart sak jag steka pannkakor till middag sen åker jag på gitarrkursen vå se om jag skriver nå mer.

                                                             Puss o Kram♥





Dålig uppdatering jag vet!

Hejhej bloggen♥Förlåt för min dåliga uppdatering idag men jag har faktiskt varit ute sen jag skom hem? Jag tycker att man mår som mycket bättre då. Jag har iaf hunnit öva lite på sv-läxan men inte mycket. Idag har vi haft vanliga lektioner ganska tråkigt. Nu ska jag öva läxan.

                                                            Puss o Kram♥

 

                 


Söndag - Underbara bilder!

Hejhej bloggen♥ Sitter här och ser på tv ganska kul faktiskt! Har nyss badat sjukt skönt! Jag har avrit ute i 3timmar idag jag har tagit kort och bara varit ute. Jag ska nog öva på mitt förhör nu. Men ni får iaf bilderna nu klaga bara inte på mitt utseendet!.

                                                               Puss och Kram♥

 

                                             
                                            Försten upp?

                                            

 

 

 

 


Söndag - Kan inte röra mig?

Hejhej bloggen♥ Kom just hem från mormor, Jag kan inte röra mig har vräkt i mig massor av godis och allt! Har verkligen jätte ont i magen! Har faktiskt lust att gå ut i det fina vädret och fota så jag vet inte om det blir så? Nu hoppas jag att alla får en as bra söndag!

                                              Puss o Kram♥






Söndag - ALLA HJÄRTANS DAG!

Hejhej bloggen♥ Glad alla hjärtansdag♥ Har nyss vaknat ska snart till min mormor för hon fyller år imorgon. Sen ska jag nog till farmor jag kanske tar med kameran. Jag hoppas att ni äter mycket gelehjärtan idag! Nu ska jag äta frukost!

                                                   Puss o Kram♥

 

              
                            Gelehjärtan!


Lördga - Jag är med!

Hejhej bloggen♥ Jag är med och tävlar på www.melicialindstrom.blogg.se ni andra kan väl också vara med?:]

 

 

                                          
                                                  aTT VI ÄR FINA?


Lördag - 6st?

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från stan:] Jag hittade ett par leggings fast köpte dom inte:] Men jagt köpte 6st ansiktsmasker? Hade bara lust med det hah:] Snart ska jag äta, sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra men jag ska nog inte göra något specicelt, jag vet inte om jag kunde vara med melicia men jag hoppas det. Men nu får alla har det bra:]

 
                                                         Puss o Kram♥

 

                       
                         Jag bjuder:]


Lördag - Stan

Hejhej bloggen♥ Nu har jag vaknat ätit frukost och ska snart göra migi ordning. Melicia kommer om 2timmar vi ska ner på stan vi kkommer nog hem någon gång vid halv 5 hoppas jag:] Jag vet inte om melle ska sova här så vi får väl hoopppas det:]  Jag hoppas att ni har röstat mycke på melicia om ni inte har gjorrrt det så MÅSTE ni göra det! Rösta på www.weja.blogg.se Okej?:]

                                                                 Puss o Kram♥ 




                                      
                                            Intre fin?

 


RÖSTA!


Fredag - ganska kort dag?

Hejhej bloggen♥ Melicia gick hem för ungefär en halvtimme sen, Vi har bara pratat och ätit godis. Snart ska jag på 2gether är ganska tagg! Det är som en ungdomsgår 10o-14 det brukar vara as roligt!  Jag vet inte om jag ska ta med mig kameran jag får se:] Alla fredagar är hur korta som helst det känns som man går till skolaN ÄTER MAT SEN GÅR MAN HEM? Nu ska jag iaf äta middag. skriver mer sen tror jag:]


                                                         Puss o Kram♥

 

                    
                     Är vi inte ganska fina?:]

 


Torsdag - GALAKVÄLL!

Hejhej bloggen♥ Sitter här i Melicias rum. Om några timmar är det galakväll är sjukt taggad. Snart ska vi göra i oss i ordning och allt:]  Idag har vi mest tränat vi fick en hål timme vi hade tewp ingen slöjd, nu får ni önska mig lycka till! Är inte så nervös, men jag tror det kommer:]

                                                           Puss och Kram♥

 

                                         
                                           Det här är Noa att han är sjukt söt:] I LOVE YOU<3<3

 


Onsdag - Läxan är klar:]

Hejhej bloggen♥ Läxan är klar så nu kan man bara chilla:] Ska snart ta något att äta sätta mig framför tv óch bara tar det lungt! Imorgon är det galakväll det är som en talangjakt är inte så nervös är bara så rädd att jag spelar fel(Ska spela gitarr) Nu ska jag äta något gottgott:]


                                                           Puss o Kram♥

                

                                             
                                              Tog melles lillebrors hakklapp. MELICIA DU OCH JAG FÖRALLTID!

 

                    


Onsdag - Är vi inte lite segiga på att gå?

Hejhej bloggen♥ Kom nyss hem, DET TOG EN TIMME ATT GÅ HEM? jaja jag vet att vi inte är dom snabbaste men aja:] Idag har vi haft chill dag först no inte det roligaste ämnet men vi fick bara måla sen på so:on som inte helr är så roloigt målade vi bara. Jag har äntligen fått bilderna från Melicia så nu får ni dom:]



                                                             Puss o Kram♥

                                       ´Nu kommer lite bilder från tjejkvällen JAG ÄR OSERIÖS!,


                                
                                
                                 
                                
                                 

Jag vet att dom är små, Kommer fler sen:]
                    


Tisdag - Skiing is not my thing, but I like slalom

Hejhej bloggen♥ Sitter här med papper och penna och gör läxan. egentligen skulle jag vara på gitarrkurs idag men jag känner mig sjuk! Idag har vi haft tråkiga ämnen, Imorgon ska vi åka LÄNGDSKIDOR jag hatar det det är inte mmin grej fast jag gillar slalom! Nu ska jag forsätta med läxan.

                                                               Puss och kram♥



                                               
                                                   As ful biold!

 


Måndag - GITARRLÄXAN:O

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från ishallen det blev inga bilder. Snart ska jag se på tv men först måste jag öva min gitarrläxan har inte övat något och den måste vara klar tills imorgon, Det blev ett kort inlägg men jag orkar inte skriva mer! Asså jag har inte fått många kommentarer på sista tiden så snälla kommentera mer!

                                                  Puss o Kram♥

                            
                               Sitter och kramar en nalle hah:]

                                 


Måndag - Tevepucken

Hejhej bloggen♥ Jag nyss ätit sjukt gott vi åt chicken nuggets:] Om tewp 20min ska jag på tevepuckenm då spelar man hockeyi teve, Asså min storebror ska spela:] Jag kommer typ komma hem vid 20:00 Så då lovar jag att uppa. Ska kolla om min kamera har laddat färdigt så då kanske jag kan ta med denj så då kanske ni får några bilder ändå. Den bilden jag lägger in nu är JÄTTE ful så klaga inte!


                                                     Puss o Kram♥

 

              
                          Bjuder på mig själv:]


Måndag - Jag hade ju lovat så jag vet inte.....

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från skolan. Idag så har vi haft en vanlig måndag med roliga ämnen. På idrotten gick det sämst för mig! Jag kom sist av alla fast jag orkar inte satsa på längdskidor. Sen på hemkunskapen så gjorde vi någon sak som jag inte tyckte var så gott, Jag hade jue lovat att jag skulle försöka lägga in en bild i varje inlägg men Melle kunde/ville inte så jag vet inte om jag måste ta tewp en bloggpaus eller något för jag har inga bilder.....


                                                  Puss o Kram♥


                          
                           Typ den enda bilden jag har kvar och den var ju inte direkt fin!


Söndag - Blåsningen

Hejhej bloggen♥ Sitter här och äter lite frukt jätte gott:] Snart eller snart och snart om 2timmar ska jag se blåsningen det äger tycker jag:] Melicia orkade inte skicka bilederna så om ni tyckjer det är tråkigt att jag inte lgger in nån bild då vet nbi vrf. Men nu ska jg ätsa upp frukten:]

                                                               Puss o Kram♥

 

 En gammal bild


Söndag - Underbar kväll!

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från Melle, Igår efter öppet hus kom Sophia till mig vi målade naglarna och fixa några saker sen åkte vi ner på stan. Där träffade vi Melicia och Jullan vi gick direkt till Laserdome/Megazone vi spelade i 25min och det var hur kul som helst! Jag och Sophia var på lag och vi förlorade hah jag sköt på henne jätte ofta men det var ändå roligt!  Sen efter det så for vi på droskan och åt det var jätte gott sen så for vi till  JUllan och såg Melodifestivalen och allt! Vi tog väldigt mycke kort där också.  Sn så for vi till melle där gjorde vi ansiktsmask sen gick vi och la oss  sen somnade vi vid halv 3. Sen på morgonen så har vi haft as kul men vid tre så skulle soffan hem, Sen så bakade jag och melle och jullan sockerkaka sjukt gott! Melle har alla bilder så vi får hoppas att hon skickar dom så snabbt som möjligt!

                                                       VI HAR HAFT EN AS BRA TJEJKVÄLL!

                                                             Puss o Kram♥

 







Noa<3


Lördag - Öppethus!

Hejhéj bloggen♥ Har ganska nyss vaknat, Ska snart äta lite frukost sen ska jag göra mig i ordning det är jnue öppethus på skolan idag är as taggad! Sen efter öppethus ska Sophia ( www.coolsoffan.blogg.se ) KOmma hit, Sen ska vi ner på stan och träffa några underbara personer! N us ks ajag ätas frukost!

                                                   Puss o Kram♥

 

                            

 

 

Noa<3


Fredag - 3timmar!

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem från en rolig skoldag vi hasr inte gjort så mycke medn dddet har ä'ndå varit roligt! Efter skolan så for jag,Noa,Sophia och malin på stan jag hitttade en present till jullan och en present till melle. Ska till jullan och melle imorgon kväll så:] Imorgon är det öppethus är as taggad venne vrf men aja, nu ska jag äta ngt gått haha:]

                                                  Puss o Kram♥



                              
                                          Suddig bild!


Noa<3


Torsdag - Äntligen!

Hejhej bloggen♥ Har äntligen städat det känns som det var längesedan, Men ust nu sitter jag bara vid datorn kommer tewp göra det hela kvällen. Imorgon är det fredag så skönt! Efter skolan så åker ag ned på stan med Noa och Sophia(Om dom kunde) jag ska fixa några småsaker men vi hörs!


                                                                     Puss o Kram♥

 

                             
                                     Har inga bra bilder på mig!


Torsdag - Fryser!!

Hejhej bloggen♥ Är det bara jag som tycker det är hur kallt som helst idag jag sitter och fryser som en galning! Sart ska jag äta me först ska jagv städa det ser ut som en svinstia här! Idag på¨skolan har det varit en undserbara dag hah det är det varje dag men vi har målat idag också men idag hade jag inga ider! Men nmu ska jag städa ha en bfra kväll!

                                                            Puss o Kram♥

 

                                             
                                                          Tog bara en bild på en blomma!!


Noa<3


Onsdag - Hemma igen!

Hejhej bloggen♥ Jag kom nyss hem från hockeyn den var lite försenad men nu är jag iallafall hemma. Snart ska jhag ta något att äta sen ska jag nog göra en tidig kväll är ganska trött! Jag vill bara tacka för alla underbara kommentarer jag blir bara så himla GLAD NÄR NÅGON KOMMENTERA TACK SÅ SJUKT MYCKE!

                                                                      Puss o Kram♥

 

                                                         
                                                                En oseriös bild!


Onsdag - Kommer hem kl:20:00:]

Hejhej bloggen♥ JAg ska snart äta så jag slänger bara in ett snabbt inlägg! Idag på skolan har vi haft as roligt fvi har fortsatt med träning till galakvällen, vi har också målat men det gick inte bra för mig jag suger på att måla! Efter maten ska jag bort men jag kommer hem kl:20:00 och då lovar att uppa:]

                                                                 Puss o Kram♥

   
                                                
                                                                 Haha inte fin bild direkt!


Tisdag - Jag är nöjd!

Hejhej bloggen♥ Jag är nöjd att jag har världens bästa kompis! Hon ställer alltid upp för en! MAn kan skratta hur mycke oom helst med henne! Hon är fin,söt och allt;:]  Hon äger på att sjunga när hon blir stor kommer hon bli någoit stort jag tror hoin blir friidrotstjärna eller sångare. Varje dag när man är med henne blir man glad om man känner sig sjuk eller något gör hon alltid så mman mår bättre! Alla som läser min blogg ska kol¨la hennes blogg och kommentera tycker jag för hon är en underbar männiksa!

                                                       Nu kommer en as fin bild på henne!


                     Att hon är fin?:]


Tisdag - Målning!

Hejhej bloggen♥ Kom nyss hem från skolan det har varit enh underbar dag! först hade vi övning till galakväll sen så gjorde vi något sen slulle vi måla! Jag brukar inte gilla att måla men idag var det riktigt roligt! Just nu är jag hos Melicia ( www.melicialindstrom.blogg.se ) vi har fikat jag är sugen på att gå ut men jag vet inte om Melicia vill.

                                                                   Puss o Kram♥

                                               
                                                              Hade ingen annan bild:]


Måndag - Super mätt!

Hejsan bloggen♥ Jag nyss ätit jag är super mätt! Nu ska jag och Melicia ut i den härliga snön men jag lkanske skriver sen om jag hinner:] aja det är blir ett jätte kort inlägg vet inte vrf men:]

                                                                       Puss o Kram♥

 


    Fast jag är jätte mätt, så är jag åändå sugen på en stor hamburgare:]


Gästbloggar hos Sanna!

 Hejhej bloggen♥ Just nu så gästbloggar jag hos Sanna här, för hon sitter och spelar Guitar Hero. Hon ska iallafall äta hos mig och det är världens godaste mat kan man säga, Våfflor! Något som jag själv tycker väldigt mycket om, fast jag vet inte om Sanna gör det. Iallafall måste vi skynda oss till middagsbordet!

                                                       Kram gästbloggaren Melicia






                                              
                                              Hon bjuder på sig själv :]


 




                              

Måndag - Han är så söt!

Hejhej bloggen♥ Har nyss kommit hem det tog 1timme att gå hem visst är vi snabba?:] Idag har det varit en as bra dag förutom på bilden jag äör jue inte så bra på bild så det gick inge vidare för mig, Idag fyllde Noa år han är så söt ni måste bara se han! Nu är jag med Melicia vi ska typ fika sehn vet jag inte:]

                                                             Puss o Kram♥



                     

Hade ingen fin bild på mig hos Melle så jag fick ta en bild på hennes lillebror Joseph!


Noa<3

 


RSS 2.0